Hans Schaefer, 36 jaar geleden in Bleiswijk als onafhankelijk NVM-makelaar/taxateur begonnen. Inmiddels bijna een begrip. Of het nu gaat over de verkoop van een woning, de verhuur van een kantoorpand of de taxatie van een winkel: de kennis en ervaring zijn er.

Nog immer zeer actief en oplettend om het belang van de opdrachtgevers zo goed mogelijk te dienen. Dat wordt bereikt door gebruik te maken van een door de jaren heen opgebouwd enorm netwerk, het optimaal bijhouden van vak- en marktkennis, het inzetten van moderne communicatiemiddelen en social media, het aanbieden van deeldiensten en last but not least: een tomeloze inzet, samen met zijn team, om de klant zich geen koning maar keizer te laten voelen.

Het doel: een klant die uiterst tevreden terugkijkt op een complete, goed vormgegeven dienstverlening. Half werk kennen we niet. Kijk eens op Facebook bij Makelaarskantoor Schaefer, en dan naar de recensies. Daar wordt keihard voor gewerkt, déze berichten. Onze missie: u zodanig van dienst zijn dat u net zo tevreden bent als de schrijvers van deze berichten.